EBI Body Massage

Nieuw in Hoorn. Eindelijk een massagesalon waar de klant de gevraagde aandacht krijgt.

VOLLEDIGE & GEDEELTELIJKE MASSAGE


Deze bodymassage helpt je pijn en vermoeidheid te verlichten. Ook wordt deze massage gebruikt als remedie om klachten aan de schouder, rug, nek en hoofd te verlichten.Ook mogelijk als remedie voor gezondheidsklachten aan het bloedcirculatiesysteem.

VOETMASSAGE


1/ Het evalueren van uw lichaam met reflecterende zones. 2/ Goede hulp voor droge voeten.

Pedicure


Bij Ebi body massage zijn uw voeten ook aan het goede adres.

Er kan gebruik worden gemaakt van speciaal voor dit doel gemaakte olie met kruiden.


Japanese Head Spa


De Japanese Head Spa, vaak aangeduid als scalp treatment, is een traditionele Japanse behandeling die zich richt op de gezondheid en schoonheid van de hoofdhuid. Deze behandeling gaat verder dan alleen het wassen van het haar. Het is een diepe reiniging van de hoofdhuid en gezicht gecombineerd met een ontspannende massage om de bloedcirculatie te bevorderen en stress te verminderen. Doormiddel van een scalp scan kunnen we de hoofdhuid goed analyseren. Veel  voorkomende hoofdhuid problemen zijn, een vette hoofdhuid, roodheid, roos en haaruitval en op basis van de analyse passen we ons aan op speciale technieken en speciale shampoos.

Wij nodigen je uit om in onze salon de voordelen van de japanese head spa treatment te ontdekken. Geef je haar en hoofdhuid de zorg die ze verdienen!

let op wij beginnen 1 Januari met deze behandeling! daarvoor is het helaas nog niet mogelijk! uw kunt zelf een afspraak inplannen door middel van salonized.